Tahoma Switch

TaHoma Switch – Het slimme apparaat voor centrale bediening en aansturing van uw huis

 

De installatie van draadloos gestuurde rolluiken, buitenjaloezieën, screens of roldeuren is de eerste stap om uw woning comfortabeler te maken. Door de TaHoma Switch te integreren, kunt u regelmatig terugkerende, alledaagse taken automatiseren of comfortabel bedienen met een druk op de knop en stem. Daarnaast is uw zonwering eenvoudig te configureren met weersensoren, verlichting, verwarming en nog veel meer! Routinetaken worden met één klik of zelfs automatisch voltooid, zodat er meer tijd overblijft voor de mooie dingen in het leven.

 TaHoma Switch is de nieuwste generatie slimme bediening van Somfy, die wordt gebruikt voor centrale bediening en aansturing van de woning. Veilige toegang via app is mogelijk via tablet of smartphone (iOS, Android) - dus altijd onderweg te bedienen, waar ook ter wereld.  

 

Sterke punten in één oogopslag

Bediening via scenarioknoppen op de box zelf, in de app of via de spraak- assistent
Geschikt voor WLAN: TaHoma Switch kan overal in huis worden geplaatst
Eenvoudige implementatie van scenario's en persoonlijke favorieten - kan handmatig worden geactiveerd, afhankelijk van tijd of sensor
Real-time informatie over de functionering van uw apparaten

 

Of het nu gaat om scenario's, tijd- en kalenderfuncties of sensor-gestuurde programmering met meerdere functies, uw smart home kan eenvoudig worden aangepast naar uw eigen wensen.

Bediening is nog nooit zo eenvoudig geweest, U heeft de keuze:

  • Met de TaHoma-App:
    Programmeer en bedien uw apparaten vanuit thuis, onderweg of automatisch.
  • Met een spraakassistent*:
    Perfect wanneer u uw handen vol heeft of in de auto zit.  
  • Handmatig met scenarioknoppen:
    Start individuele scenario's met één druk op de knop.

 

Uw voordelen met gemotoriseerde zonwering:

U creëert extra privacy

In uw eigen huis wilt u zich niet alleen goed voelen, u wilt ook ongestoord genieten van uw privacy. Vooral in de avonduren, als het licht binnen brandt, bieden rolluiken en (buiten)jaloezieën een betrouwbare bescherming tegen nieuwsgierige blikken naar binnen.

Gemotoriseerde zonwering op de ramen sluit met een druk op de knop of automatisch op het door u gewenste tijdstip en laat geen ongewenste inkijk meer toe.

Lees meerLees minder

Bescherm uzelf tegen inbrekers

Gesloten rolluiken kunnen een effectief middel zijn tegen ongenode gasten. Een rolluikmotor is echter de basisvereiste, omdat deze niet alleen voor comfort zorgt, maar ook het gesloten rolluik blokkeert zodat deze niet meer van buitenaf omhoog kan worden geduwd. De reden hiervoor is de motorrem in de rolluikmotor, die bijna volledig verhindert dat het pantser ongewenst omhoog geduwd kan worden. Gecombineerd met vaste as-verbinders, die het rolluikpantser ook in gesloten toestand naar beneden drukken, kunt u met gemotoriseerde rolluiken in de toekomst veilig slapen of zelfs gedachteloos reizen.

Lees meerLees minder

Bespaar energie en kosten

Zonwering biedt klimaatbescherming én is vriendelijk voor uw portemonnee. De installatie en het onderhoud van airconditioningsystemen zijn meestal erg duur. Maar onze zomers worden steeds heter. Een natuurlijk airconditioningsysteem met geautomatiseerde zonwering zorgt er automatisch voor dat het binnen in een gebouw tot 10 graden koeler blijft op warme zomerdagen. In de winter ontsnapt de warmte 's avonds niet uit het huis en overdag wordt de zonne-energie gebruikt om de kamers te verwarmen.

In combinatie met een tijdklok, een Smart Home centrale of het gebruik van licht- en temperatuursensoren gaat uw zonwering in de winter automatisch omhoog om waardevolle zonnewarmte en -energie te gebruiken. Zo wordt uw pand verwarmd zonder kunstmatige energievoorziening. Omgekeerd sluiten uw rolluiken automatisch bij het vallen van de avond, zodat de warmte binnenin niet via de ramen ontsnappen kan. In de zomer daarentegen beschermt een gesloten zonwering u en uw interieur overdag op warme zonnige dagen tegen overmatige zonnestraling en houdt het tegelijkertijd het interieur aangenaam koel. Als uw zonwering wordt geautomatiseerd door een tijdklok, een Smart Home systeem en slimme sensoren, zorgen deze er samen voor dat uw rolluiken, jaloezieën of markiezen automatisch openen en sluiten - ook als u niet thuis bent.

Lees meerLees minder

Uw extra comfort

Met elektrische of zelfs geautomatiseerde zonwering geniet u altijd (naar uw individuele wensen) van een aangenaam binnenklimaat in uw huis. Maar ook in de tuin en op het terras kunt u met intelligente zonwering uw comfortabele oase van welzijn creëren. Met de afstandsbediening schuift u de luifel comfortabel vanaf uw ligstoel uit en beschermt u uzelf en uw dierbaren tegen te veel zonlicht en/of hitte.

Lees meerLees minder

Uw ROMA dealer in de buurt

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.

In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?

Direct contact met een ROMA dealer

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?