Home Zoek een dealer Rolluiken Goirle

Rolluiken Goirle

Van Hoof zonwering, is de perfecte dealer voor alles op het gebied van zonwering, raamdecoratie en airconditioning.Voor terrasschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, verandadaken,garagedeuren, markiezen, rolgordijnen, jaloezieen, lamellen, horren enz.enz, bent u bij ons op het juiste adres.

Sinds 2013 hebben wij al de werkzaamheden van Bert Zwijgers overgenomen omdat hij met zijn bedrijf is gestopt.

Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt en de kleine projectmatige projecten, zoals TBV in Udenhout, Torentjeshoef in Berkel-Enschot en stichting Surplus te Breda. Een groot voordeel van een overzichtelijk eenmansbedrijf, is de persoonlijke, snelle service, zes dagen per week, ook s’ avonds. Wij komen naar u toe op de dag en de tijd die u wenst. Een optimale service dus, tegen een altijd scherpe prijs. Daarnaast staan wij garant voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Er is keuze uit een ruim aanbod van zonwering en raamdecoratie in elke stijl…… Voor elke smaak. De laatste trends in kleuren en stoffen…. Maatwerk voor elk raam…. Perfecte installatie…Van Hoof zonwering laat niets te wensen over. Bovendien bieden wij een unieke service. Als u wenst komt Van Hoof zonwering direct al bij u thuis, om daar te bekijken welk type zonwering in uw situatie het beste is. Aan de hand van allerlei boeken en stalen, kunt u bij u thuis uit een ruim assortiment de gewenste stijl en kleur uitkiezen. Bezoekt u toch liever onze showroom ook dit is geen probleem.

Regelmatig zijn er interessante actieproducten, zoals schermen in het voorjaar en de zomer en rolluiken in het najaar en in de winter.

Bezoek de website

Tags

Contactgegevens

Van Hoof Zonwering
Parallelweg 10
5051 HG Goirle
013 570 5169

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >