Home Zoek een dealer Rolluiken Gent - Lokeren

Rolluiken Gent - Lokeren

Bent u op zoek naar Rolluiken of Buiten Jaloezieen in de buurt van Gent en Lokeren? Dan bent u bij De Maesschalck Goethals in Lokeren aan het goede adres. Zij zijn de expert in de regio op het gebied van zonwering. Patrik De Maesschalck en echtgenote Mireille Goethals startten in 1990 in hartje Lokeren een eigen zaak voor rolluiken en zonwering. De Maesschalck-Goethals groeide al snel uit tot een begrip in de wereld van zonwering en raamdecoratie. De productenrange nam in omvang toe, net als het team van toegewijde en ervaren medewerkers. centraal stonden en staan een minutieuze opmeting, een correcte plaatsing met oog voor afwerking en zorgvuldig uitgevoerde totaalprojecten en renovatiewerken.

 

Zonwering Gent en Lokeren

Rolluiken isoleren tegen de koude in de winter en de hitte in de zomer. Ze dempen storende geluiden die uw nachtrust kunnen verstoren. En ze zijn bewezen de beste beveiliging tegen inbraken te zijn. Daarnaast adviseren ze o.a. ook in buiten jaloezieen. Buitenjaloezieën zijn een vorm van zonwering ergens tussen screens en rolluiken. Iedereen kent de horizontale lamellen aan de binnenzijde van een raam wel. Bij buitenjaloezieën is het nu mogelijk om dit fraai uitziende systeem te optimaliseren in functionaliteit door instantie aan de buitenkant. Knap, strak, flexibel, comfortabel en de perfecte zonwering. De temperatuur binnenskamers kan tot 5° worden verlaagd.

 

Neem een kijkje in de showroom

Overtuig uzelf en kom een kijkje nemen in de showroom. Wil u profiteren van uitzonderlijke aanbiedingen, dan noteert u nu alvast de data van ons volgende opendeurweekend in uw agenda. Elk eerste weekend van maart en oktober organiseert De Maesschalck- Goethals opendeurweekends om U tegen te zeggen.

 

De Maesschalck-Goethals 

Heiendestraat  82
9160  Lokeren
T: +32 93 48 54 30

E: info@demaesschalckgoethals.be

 

Bezoek de website

Tags Roma Dealer Rolluiken Gent Lokeren Showroom

Contactgegevens

De Maesschalck-Goethals
Heiendestraat 82
9160 Lokeren
Tel: +32 93 48 54 30

Openingstijden

Ma
13.30 - 18.00
Di
13.30 - 18.00
Wo
13.30 - 18.00
Do
13.30 - 18.00
Vr
13.30 - 18.00
Za
13.30 - 17.00

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >