Home Zoek een dealer Rolluiken Bazel

Rolluiken Bazel

Stefan van Bogaert is uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht in onze 200 m² showroom waar Tine en Sonja voor u klaar staan. Zij maken voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgen ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Tine staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt. Volg ons daarom zeker ook op Facebook, om hiervan op de hoogte te blijven. Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt hij voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop. Kortom, zorgeloos comfort!

 

Rolluiken

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid. We werken samen met verschillende merken met elk hun eigen kenmerken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in '1 klik' gebeurd.

 

Zipscreen

 

Een zipSCREEN is een type screen dat goed bestand is tegen de wind. In dit screen zijn de voordelen van het normale screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het Roma zipSCREEN is het enige screen waarbij de onderlijst volledig in de kast verdwijnt. Omdat een screen 80% van de tijd omhoog is, is het zéér belangrijk dat het zipSCREEN er in de “omhoog” stand perfect uitziet. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten als een soort ritssluiting. Het doek wordt als het ware in de geleiders geritst. Door een enorm gewicht in de onderlijst is het screen in elke stand windvast.

 

Raffstore of buitenjaloezie

Roma Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.

 

Al deze producten worden standaard bediend met de nieuwste Somfy motoren, waardoor u de bediening volledig kan personaliseren. Wenst u dit volledig automatisch te laten gebeuren, informeer dan zeker naar het Smart Home gamma.

 

Stefan van Bogaert BVBA
Showroom:
Rupelmondestraat 80
9150 Bazel
www.stefanvbo.be
info@stefanvbo.be
03/774.23.83

 

Bezoek de website

Tags Rolluiken Bazel

Contactgegevens

Stefan van Bogaert BVBA
Rupelmondestraat 80
9150 Bazel
Tel: 03/774.23.83

Openingstijden

Ma
13.00 – 18.00
Di
9.00 – 12.00 & 13.00 – 18.00
Wo
9.00 – 12.00 & 13.00 – 18.00
Do
9.00 – 12.00 & 13.00 – 18.00
Vr
9.00 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Za
10.00 – 16.00 u
Zo
gesloten
gesloten op feestdagen

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >