Home Zoek een dealer Rolluiken Antwerpen

Rolluiken Antwerpen

Wilt u Rolluiken in de buurt van Antwerpen, Noordoost Vlaanderen? Dan is Zonwering Buerman het adres voor u! Bent u aan het bouwen? Dan doet u er goed aan om meteen rolluiken te plaatsen. Woont u al in een huis zonder rolluiken? Geen nood: het is nog niet te laat. Buerman levert alle soorten rolluiken in Antwerpen - met onze inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Wij verkopen en plaatsen:

 

  • inbouwrolluiken - Die plaatsen we boven op uw venster. Dit type rolluik is vooral voor nieuwbouw interessant. Want tijdens de bouwwerken worden venster én rolluik samen gemonteerd, in de muur.
  • opbouwrolluiken - ook wel voorzetrolluiken genoemd. Die monteren we voor uw venster, op de muur. Ideaal dus wanneer u nu pas beslist om uw woning te beschermen met rolluiken.

 

Zonwering Antwerpen

Buerman biedt u verschillende mogelijkheden aan om de zon te weren zodat u de warmte buiten kan houden. Producten die ze kunnen aanbieden zijn binnen en buitenzonwering als: rolluiken, screens, plissé’s, shutters, markiezen, terrasschermen, parasols, knikarmschermen, jaloezieën, horren, uitvalschermen, serre overkappingen en terrasoverkappingen. Wilt u één van deze systemen in werking zien in hun showroom? Zij nodigen u van harte uit.

 

Zonwering Buerman
Heistraat 1
9100 Sint-Niklaas

Telefoon: 03 776 30 62

Email: info@buerman.be

 

Bezoek de website

Tags Roma Verdeler Antwerpen België

Contactgegevens

Zonwering Buerman
Heistraat 1
9100 Sint-Niklaas
Tel: 03 776 30 62

Openingstijden

Ma
10.00 - 16.00
Di
10.00 - 16.00
Wo
10.00 - 16.00
Do
10.00 - 16.00
Vr
10.00 - 16.00
Za
13.00 - 16.00
Zo
Gesloten

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >